Expert Bone & Menaj
Ingrijire varstnici/ bolnavi - menajera - bona copil !
 Telefon !
 
0726.890.498
   Acasa      Tarife
  Taxe si Comisioane !  

Daca optati se organizeze interviul la sediul agentiei " Expert Bone & Menaj " si sa se faca medierea dintre familia angajtoare cu potentialele angajate veti achita o taxa de 150 Lei.

Daca optati pentru desfasurarea interviului si medierea lui la familia angajatoare cu candidatele disponibile sa lucreze, veti achita o taxa de 150 Lei.

Comisionul agentiei " Expert Bone & Menaj " pentru serviciile prestate se achita inaintea testarii practice a angajatei, respectiv la data semnarii prezentului contract !

La programul de lucru in regim INTERN percepem un comision de 70 % din salariul oferit angajatului de catre familia angajatoare, din perioada lucrata in prima luna si se achita o singura data .

La programul de lucru Extern (10-12 ore/zi), Full-Time ( 8 ore/ zi), Part-Time (4-6 ore/zi), Ocazional (1-3 zile/ sapt), si Weekend, agentia percepe un comision de 50 % din salariul oferit angajatei pentru perioada lucrata in prima luna.

Oferim o garantie de 60 de zile calendaristice tuturor persoanelor care alege o viitoare angajata din baza noasta de date oferind posibilitatea beneficiarului sa aleaga o alta persoana fara a i se percepe o alta taxa suplimentara !

 
 
Pentru a va inregistra cererea dvs, este necesar sa completati formularul online de
CERERE PERONAL sau ne puteti contacta zilnic pana la ora 18:00 si sambata pana in ora 14:00 la numarul de telefon : 0726.890.498 ( Vdf )