Expert Bone & Menaj
Ingrijire varstnici/ bolnavi - menajera - bona copil !
 Telefon !
 
0726.890.498
   Acasa      Bona / Babysitter
 
Cauti o bona/ babysitter sau o guvernanta in Bucuresti ?

Intelegem cat este de greu sa gasiti o persoana de calitate cu experienta si recomandare in domeniul de babysitter, care sa va preia sarcinile importante de ingrijirea copilului, in perioada in care sunteti plecata la job sau la alte activitati importante .

Serviciul de babysitting pe care il punem la dispozitie are rolul de a intermedia relatia dintre familia angajatoare care solicita o bona cu experienta si persoana care doreste sa lucreze in acest domeniu in timp ce dvs sunteti plecat(a) la serviciu sau la alte activitati recreative. Siguranta, supravegherea, servirea meselor la timp, igiena, educatia, spalarea si calcatul hainutelor, intretinerea locului de joaca in camera copilului, plimbarea prin parc sau spatii de joaca, acordarea primului ajutor, somnul la orele potrivite sunt cele mai importante sarcini ale unei bone.

Aspectele importante legate de atributiile pe care le va avea de indeplinit bona vor fi discutate de la inceput cu unul dintre reprezentantii agentiei noastre, urmand sa se discute la finalul interviului cu candidatele disponibile si interesate sa lucreze in domeniu de babysitter .

Pentru a-i oferi copilului cea mai buna ingrijire, bona va trebui sa lucreze indeaproape cu toti membrii importanti ai familiei, astfel formand impreuna o echipa care va impartasi toate aspectele si detaliile necesare legate de copil.

Bona, dadaca sau ingrijitoarea de copil poate lucra in orice zona a Bucurestiului : Sectorul 1,2,3,4,5,6 ( Drumul Taberei, Crangasi, 13 Septembrie, Mosilor, Pantelimon, Dristor, Berceni, Piata Unirii, Universitate, Piata Vitoriei, Mosior, Piata Obor, Vitan, Titan, etc ), dar si din zonele limitrofe ale Bucurestiului: ( Ilfov, Baneasa, Pipera, Voluntari, Buftea, Otopeni, Bragadiru ).

Programul de lucru poate fi :

- In regim de lucru INTERN ( Permanent ) 

- Bona Full - Time ( 8 ore /zi )

- Bona Part - Time ( 4-6 ore /zi )

- Bona in Weekend ( Vineri - Duminica )

Salariul unei bone pentru un program de lucru de 8 ore/ zi, de Luni - Vineri variaza intre 4500-5000 Lei / Luna.

Bona guvernanta are rolul de a asigura copilului educarea si formarea lui in viata si este o persoana cu studii superioare care cunoaste foarte bine cel putin o limba straina de circulatie internationala si poate asista copilul la efectuarea temelor pentru scoala de fiecare data cand parintii sunt ocupati cu alte treburi .
     
 
 
 
 
 
 
Pentru a va inregistra cererea dvs, este necesar sa completati formularul online de
CERERE PERONAL sau ne puteti contacta zilnic pana la ora 18:00 si sambata pana in ora 14:00 la numarul de telefon : 0726.890.498 ( Vdf )