Expert Bone & Menaj
Ingrijire varstnici/ bolnavi - menajera - bona copil !
 Telefon !
 
0726.890.498
   Acasa      Menajera
 
Iti oferim menajera ideala in cel mai scurt timp !


Casa in care locuim trebuie sa fie o casa curata si ideala pentru familia dumneavoastra, iar folosirea serviciului de intretinere a locuintei va garanteaza urmatoarele facilitati: aerisit, aspirat, sters praful, spalat parchet, gresie, faianta, geamuri, mentinerea curateniei, igienei in bucatarie si baie, spalarea si calcarea rufelor.

Rezolvarea curateniei din vila, casa sau apartament necesita o menajera cu experienta care sa aiba un comportament civilizat, profesional, care sa ai placa sa faca cumparaturi, mancare, spalat rufe, si sa aiba un vocabular placut atat in fata copiilor cat si in prezenta musafirilor dvs.

In baza noastra de date avem personal cu experienta care stie sa-si organizeze programul de lucru de la inceputul zilei, stabilindu-si foarte bine prioritatile principale, dar si sarcinile care se vor desfasura spre sfarsitul zilei.

Un factor important este ca menajera sa aiba o foarte buna organizare a timpului, eficienta si calitatea muncii folosindu-si cunostintele acumulate in domeniu care implica harnicie, ordine si curatenie in toata casa dvs. 

Menajerele din baza noastra de date pot lucra in orice zona din Bucuresti : Sectorul 1,2,3,4,5,6 ( Drumul Taberei, Crangasi, 13 Septembrie, Mosilor, Pantelimon, Dristor, Berceni, Piata Unirii, Universitate, Piata Vitoriei, Mosior, Piata Obor, Vitan, Titan ), dar si din zonele limitrofe ale Bucurestiului: ( Ilfov, Baneasa, Pipera, Voluntari, Buftea, Otopeni, Bragadiru ).

Programul de lucru al unei menajere poate fi :
 
- Menajera in regim de lucru INTERN ( Permanent ).
- Menajera program Extern ( 10-12 ore/ zi ).
- Menajera Full-Time ( 8 ore/ zi ).
- Menajera ocazionala (1-3 zile/ sapt ).

Salariul unei menajere in regim de lucru FULL-TIME variaza intre 4500 -5500 lei/ luna.
     
 
 
 
 
 
Pentru a va inregistra cererea dvs, este necesar sa completati formularul online de
CERERE PERONAL sau ne puteti contacta zilnic pana la ora 18:00 si sambata pana in ora 14:00 la numarul de telefon : 0726.890.498 ( Vdf )