Expert Bone & Menaj
Ingrijire varstnici/ bolnavi - menajera - bona copil !
 Telefon !
 
0726.890.498
   Acasa      Ingrijitoare Varstnici / Bolnavi
 
Cauti o ingrijitoare varstnic / bolnav la domiciliu dvs ?


Persoanele invarsta ori bolnave din viata noastra care incep sa imbatraneasca si devin din ce in ce mai neputincioase au nevoie de o persoana pentru a-i ajuta sa depaseasca momentele dificile din viata lor .

Agentia ,, Expert Bone & Menaj '' va pune la dispozitie personal de incredere cu o vasta experienta si recomandari in domeniu care sunt din diferite zone ale Bucurestiului mai exact din sectorul 1,2,3,4,5,6 ( Drumul Taberei, Militari, 13 Septembrie, Unirii, Victoriei, Dristor, Pantelimon, Mosilor, etc.. ), in serviciul de ingrijire batrani / bolnavi la domiciliu sau persoane cu dizabilitati.

Candidatele pe care le avem disponibile in baza noastra de date sunt persoane atent selectionate, cu o foarte buna experienta, dedicate si active in serviciul de ingrijire batrani / bolnavi la domiciliu, stiind cum sa ofere suport fizic, emotional si psihic, stiu cum se organizeze ca sa faca cumparaturile, sa ofere supraveghere permanenta, administrare medicamente corespunzatoare la orele indicate de catre medic, sau sa pregateasca masa la timp.

Va oferim posibilitatea sa selectati o persoana energica si priceputa sa ingrijieasca o persoana invarsta sau bolnava la domiciliu dvs, in functie de situatia familiei si programului de lucru cautat care difera de la persoana la persoana .

Un avantaj deosebit pentru persoana draga care face parte din familia dvs, este ca nu va fi nevoita sa paraseasca locuinta in care s-a obisnuit, si o veti putea vedea cat de ingrijita este si cat de bine isi fac treaba ingrijitoarea selectata.

Servicii oferite :

- Serviciul de recrutare si plasare personal pentru ingrijirea unui varsnic / bolnav

- Serviciul de recrutare si plasare personal, pentru ingrijirea unei persoane cu dizabilitati
(handicap)

- Serviciul de recrutare si plasare personal, pentru asistenta permanenta sau insotitor spital.


Avem personal dispus sa lucreze pentru orice program de lucru aveti nevoie :

- In regim de lucru INTERN ( Permanent )
- In regim de lucru EXTERN (10-12 ore/ zi )
- Program FULL-TIME ( 8 ore/ zi )
- Pentru PART-TIME perioade scurt de timp
- Insotitori spital .
      
 
 
 
 
 
 
Pentru a va inregistra cererea dvs, este necesar sa completati formularul online de
CERERE PERONAL sau ne puteti contacta zilnic pana la ora 18:00 si sambata pana in ora 14:00 la numarul de telefon : 0726.890.498 ( Vdf )