Expert Bone & Menaj
Servicii ingrijire batrani/ bolnavi - menajera - babysitter !
CONTACT !!
021.725.0113
072.689.0498
   Home
De ce sa alegi EXPERT ?

,, Expert Bone & Menaj '' - Este o agentie cu o vasta experienta, vechime si activitate de peste 9 ani in domeniu, respectand normele prevazute de lege in privinta recrutarii si medieri a fortelor de munca la domiciliu : bone, menajere, ingrijitoare batrani/bolnavi, persoane muncitoare si pricepute care au un dosar complet in care se afla toate actele necesare care sa ateste statutul social, medical, judiciar si psihologic.

Mereu alaturi de oamenii care solicita un profesionist in domeniu pentru a le oferii  :      - o persoana muncitoare care se pricepe  sa  ingrijeasca un batran/bolnav la domiciliu.

                                       - o menajera energica si  organizata dispusa sa  intretina curatenia si ordinea intr-un sediu de birou sau a locunitei dvs !
                                       - o bona - babysitter  pentru  ingrijirea copilului dvs !
Folosim experienta atat in avantajul persoanelor care doresc sa angajeze persoane muncitoare, hotarate, serioase care sunt interesate sa lucreze ca  ingrijitoare batran/ bolnav la domiciliu, menajera sau bona,  dar si in ineresul persoanelor care cauta un loc de munca in cel putin unul din domeniile de interes ale firmei noastre.
Facem tot posibilul ca sa va oferim serviciile cele mai eficiente, calitative si de neegalat, in cel mai scurt timp de la solicitarea dvs !

Baza noastra de date este actualizata zilnic cu personal atent selectionat in functie de experienta, personalitate, adaptabilitate, statut social, medical si psihologic, pentru a pune la dispozitia dvs. persoana cea mai potrivita.

Sediul agentiei EXPERT se afla in zona Drumul Taberei, sectorul 6 din Bucuresti, in apropiere de scoala 59 Dimitrie Sturza. 
Programul de lucru pentru care puteti opta este in regim de lucru INTERN (Permanent), Extern (10-12 ore/ zi), Full-Time (8 ore/zi ), Part-Time ( 4-6 ore/ zi ), Ocazional ( 1-3 zile/sapt ), sau in Weekend (Sambata/Duminica) .
Personalul din baza noastra de date poate fi selectat din orice sector al Bucurestiului : sectorul 1,2,3,4,5,6, (Drumul Taberei, Crangasi, 13 Septembrie, Mosilor, Pantelimon, Dristor, Berceni), dar si din zonele limitrofe ale Bucurestiului:  Ilfov, Baneasa, Voluntari, Pipera, Otopeni, Bragadiru.
Din clipa in care familia angajatoare va alege o candidata potrivita care corespunde cerintelor, se va incheia un contract de intermediere care va oferi o garantie de 60 de zile , timp in care daca nu sunteti multumit de persoana selectata , va oferim posibilitatea de a o inlocui gratuit. Comisionul perceput de agentie urmeaza sa se achite integral in functie de programul de lucru si sarcinile pe care le va avea de indeplinit persoana angajata, pe parcursul colaborarii.
         
         
 
 
 
 
Pentru a va inregistra cererea dvs, este necesar sa completati formularul de  Cerere personal online sau ne puteti contacta zilnic la unul din numerele de telefon  : 0726.890.498 / 021.725.0113
 
     © Copyright 2020 | Expert Bone & Menaj All rights reserved

Politica GDPR
& Politica - Cookie